Med tenna på tørk

Noe reklameinnhold

Det blir langt dette innlegget her, men jeg har gjort så mye i dag. Jeg startet med kontortid, jeg bruker en tjeneste som heter Kontortid der en kontorperson rett og slett kommer hjem til meg og hjelper meg med å holde orden i papirene. Da kan jeg være mamma og samtidig vite at bedriften min blir holdt gående. Jeg hater dessuten å betale regninger så det er faktisk billigere å betale for hjelp til å holde orden enn det koster å betale ymse purregebyr, jeg vet ikke om det er flaut å si men jeg kaller det selvinnsikt..!

Jeg dro så til tannlegen, tannreguleringen min (innsiden) har til nå "laget" plass mellom tennene slik at de kan settes jevnt tilbake men siden jeg allerede hadde relativt pene tenner oppe så ble de litt rotete nå og ikke akkurat finere. Tannlegen sa at jeg burde ha sagt ifra og kommet inn tidligere men jeg er jo et sånt lokomotiv som kjører avgårde og holder meg til de timene som er satt opp og tenker at det skal sikkert være sånn. Men det har vært slitsomt å smile de siste ukene, jeg har til og med gjort intervju med et tv program sånn som det ser ut. Nå skal du få se bilde, ikke det at tenner er så fryktelig interessant men det er en stor prosess i livet mitt akkurat nå så her får du det:

Dette er det fineste bildet jeg tok av tennene hehe men jeg kan si det sånn, det er jævlig slitsomt å smile med lukket munn når det ikke faller en naturlig.

Uansett, tannlegen fikset opp i det på null komma niks og jeg følte meg passe teit som ikke hadde kommet innom tidligere. Det har vært litt morsomt å se "bekjente" som høflig ikke sier noe. Og så har du vennene mine da som ser rart på meg og spør rett ut; -Hva er det du har gjort med tennene dine Marna? Haha det er jo bedre å spørre, så kan jeg forklare. Jeg har fremdeles god plass mellom noen tenner og følelsen av å ha tenna litt på tørk (det gir fyldige lepper om ikke annet) men det er for at underkjeven skal få plass til å rette seg opp og nå ser det ihvertfall ok ut, syns jeg, og gleder meg til de blir helt superrette til slutt. -Og nå kan jeg smile på bilder igjen.

Dagen min var ikke ferdig med det, jeg har vært på trening igjen! Omg jeg syns jeg er så flink. Jeg fikk løpe i 12 minutter i dag for å se hvor langt jeg kom, og så har jeg noe å måle progresjon mot. Jeg har fått flere fine øvelser jeg kan gjøre hjemme sammen med Dexter, skal jeg vise dere de? Kanskje vi skal ha en liten challenge her på bloggen med oppnåelige mål? Det vil jo hjelpe meg også, for da jeg gjøre de, hahaha, jeg jukser nemlig dersom anledningen byr seg.

Nå skal jeg krype under dyna og sove litt. Nå ammer jeg opptil fem ganger pr natt mellom midnatt og 07 (puh, snart klar for litt mer mat enn brystmelk?) så jeg merker ikke at Ørjan legger seg engang så i kveld fikk han gå ut med gutta på OnklP konsert og jeg aner at det er dokumentert minutt-for-minutt på Ørjans Snap (Mrburoe) <3

God natt!

12 kommentarer

Maria

23.01.2015 kl.00:34

Det har Eirik også vært i dag, han har vondt stakkar:( skal hilse så masse!

Astrid

23.01.2015 kl.01:20

Jaaa, hvis oss øvelsene så er jeg med på challegen. Trenger selv å komme i gang!!

De kiloene til Sofia Marie (min datter på 2 1/2 mnd) skal brukes fornuftig 😊👏

Nå kjører vi Marna !! Uten juks😂

The beast

23.01.2015 kl.08:23

Fantastisk logg, sjekk ut denne nettsiden for noen ordentlige klær: http://beastdesignz.spreadshirt.no/

Linn Therese

23.01.2015 kl.10:31

du er så utrolig pen!

Louise og Maja

23.01.2015 kl.14:04

Har du hørt om Barnepiken? :)

Linn

23.01.2015 kl.21:02

Hei Marna. Har du mulighet til å sende meg en mail med navn på kjeveortopeden du bruker? Mvh Linn

23.01.2015 kl.21:16

Hei! Har du mulighet til å si litt om hvordan det går med pratingen? Har det gått seg til?

Cathrine

24.01.2015 kl.11:02

Ja til øvelser med baby! Har selv en på 3 måneder og har enda ikke fått vært på trening da vesla er veldig glad i mammaen sin, ikke så glad i andre og ganske uforutsigbar.

Godt å høre at det er flere som ammer hyppig på natta, har jo bare blitt mer og mer. Irri når noen sier"jeg ammer kl 20 og så sover vi til 0700"

Komikerfrue

24.01.2015 kl.11:39

Anonym: Det går MYE bedre :) :)

Komikerfrue

24.01.2015 kl.11:40

Linn: Jeg går til Tullinløkka tannlegesenter, Kristin Aanderud Larsen, hun er ekspert på inkognito behandling :)

monica73

25.01.2015 kl.21:53

Hei Marna.

Jeg digger bloggen din. Du er så ekte og ærlig. Bloggerne er jeg fast seer av, og det er mye pga deg. Så stor forskjell det var på tennene dine før og etter. Fint ble det hvertfall.

Flink du er som holder deg i form rett etter fødsel. Det er så viktig at vi mammaer tar vare på oss selv, også er det så deilig følelse. Får god samvittighet liksom :)

Ha en fin søndagkveld.

Klem

Kine

27.01.2015 kl.22:05

Så sport av deg! Jeg er egentlig ingen stor blogg-leser, men etter at jeg så deg på "bloggerne" har jeg fått sansen for deg. Du virker så jordnær og ekte, kjempestas og se deg med din nyfødt sønn, han er så søt! Blir nesten litt verpesjuk :)

Uansett, stå på, og gjør det du liker. Ha en fin dag i morgen :)

Hilsen Kine

Skriv en ny kommentar

hits