Metime vs notime

Jeg startet dagen med en etterlengtet klipp hos Ann-Christin som har vært min nabo, frisør og venn i en årrekke. Hun er balsam for sjelen hun, med en løsning eller innpakket lekker emballasje på det minste problem.

Flere har spurt hvilken fargekode jeg bruker, det er ihvertfall Wella Illumina farge men kodene vil jo variere etter hvilket hår du har så det får nesten frisøren din avgjøre. På fredag skal jeg tilbake og farge inn flere mørke striper, i dag klippet vi bare siden jeg har en kalv som forfølger meg.

På slaget 12 kom de inn døra på salongen for da skulle papsen avgårde med et fly og siden har dagen gått slag-i-slag. Etter at barna var i seng, to timer for sent siden kusina mi var innom og vi skravla sånn, så tok ikke oppvasken seg selv akkurat. Så først nå kunne jeg sette meg ned i sofaen med lyden av både vaskemaskin og oppvaskmaskin i huset, klær lagt fram til i morgen tidlig og det grøvste er ryddet. Det er midnatt men ingen vits i å legge seg for kalven til å våkne om en halvtime uansett for litt nattmat så jeg kan like godt holde meg våken. Jeg kaller han kalven for han har blitt blytung! Jeg derimot har ikke blitt noe lettere. Merkelig.

Så her sitter jeg overtrøtt og høy på kaffe og prøver å legge en plan på hvordan jeg skal få opp den garantert trøtte 6 åringen i morgen tidlig, få han klar til skolen, levere sammen med kalven og det uten å få dårlig tid og uten å kjefte. Wish me luck!

11 kommentarer

Danian. Gutteblogger

21.01.2015 kl.00:35

Bra og ha en fast frisør jeg hadde en jeg var skikkelig fornøyd med man så flyttet han har ikke helt tilgott han for det hehe

Gøril

21.01.2015 kl.00:42

Herlig å lese bloggen din. Jeg kjenner meg igjen stadig vekk. Ønsker deg all mulig lykke til i morgen tidlig. Jeg har kjeftet meg gjennom mang en morgen selv men fikk et tips fra sjefen min en gang jeg kom tydelig frustrert og hesblesende inn på jobb akkurat litt for sent. Om ikke alt går på skinner en morgen så ikke stress og kjeft, for da går ting ofte enda saktere. Prøv å hold roen, snakk normalt og oppfordre heller på en hyggelig måte til å sette opp farten. Da får alle en mye bedre start på dagen, du slipper å ha dårlig samvittighet og jammen skal du se at dere rekker skolen også, om så med nød og neppe. Og blir dere bittelitt sein så er det også litt bedre om man er blid og hyggelig med hverandre. Lykke til og ha en fin dag i morgen :-)

Lisa

21.01.2015 kl.01:03

Sender gode vibber din vei! :)

Hilsen en mamma som håper lillemor får no tenner snart!

Komikerfrue

21.01.2015 kl.01:12

Gøril: Takk for tips! Det skal jeg huske på.

Åse

21.01.2015 kl.01:35

Heheh, det er så gøy å lese bloggen din. Jeg har aldri før lest n blogg, å nå er jeg hektet. Kjenner meg så alt for godt igjen i det du skriver. Men di er heldig om han minste våkner til faste tider pm natta ;) Takk for god lesing under nattamming min ;)

Gry

21.01.2015 kl.08:17

Håper alt gikk fint med dere i dag.

Må le litt, kjenner meg veldig godt igjen. Snart er det vår, da blir alt litt enklere.

Ha en fin dag Marna, digger bloggen din!

Hestejente

21.01.2015 kl.13:00

Marna, hva veier Dexter nå? :-)

Guro Eriksen

21.01.2015 kl.18:23

Høres deilig ut :)

Kristina

21.01.2015 kl.19:31

Haha! Du er bare så herlig, Marna! :D

Lise

22.01.2015 kl.00:33

Bare et lite tips som eg fikk, når du legger deg så bare ammer du babyen, fyller bare på det de mangler. Funker veldig bra her, så slipper eg og å våkne 30 min etter eg la meg. :) Lykke til! :)

Komikerfrue

23.01.2015 kl.18:31

Lise: takk for tips!

Skriv en ny kommentar

hits