Back in shape!

annonse

Kroppen min får virkelig kjørt seg om dagen, lite søvn og amming tærer på skrotten og jeg merker at jeg trenger mer enn noen gang å stelle med huden og håret. Plutselig så ble huden min på brystet så tynn og tørr, håret knusk tørrt og jeg har fått eksem (!) på ringfingeren og sår hodebunn og huden rundt øynene mine er helt krise pga nattevåk. Det er som om at alt fettet jeg trenger har forsvunnet ut med morsmelka og alt fettet jeg ikke trenger fortsatt sitter på låra.

Men de gode nyhetene er at jo større forbedringspotensiale huden har desto bedre resultater får man på kort tid og jeg har funnet frem de beste produktene jeg bruker akkurat nå som huden min bare elsker. 

Under har jeg samlet alle favorittprouktene mine akkurat nå, -jada, det er vaginakuler du ser, og en rabattkode skal du få også:

-

 

1. Dr. Lipp nipplebalm for lips er egentlig en brystvortekrem men man så at nybakte mødre brukte nettopp brystvortekrem til så mye annet at her har man fått en egen tube til nettopp bruk på såre tørre lepper, neglebånd, sår hud, eksem osv. Og best av alt, jeg kan kysse babyen min så mye jeg vil uten å i det hele tatt tenke på at han får gloss på seg. Og så sitter den himla lenge på, med mindre jeg nusser babyen hele tiden da. HER

2. Belladot vaginakuler. Ja jeg vet det er spesielt å vise fram men herlighet jenter det er viktige greier! Denne får fart på knipeøvelsene som bare det og den har kul prisvinnende design og etter to fødseler så er det greit å ta en ekstrem oppussing. Denne får skikkelig fart på knipøvelsene og om et par uker nå så kan Ørjan rope; -Move that bus! Du finner de HER

3.Boob tube, oppbyggende og styrkende krem for brystpartiet og brystene både før og etter fødsel. Huden trenger ekstra god pleie og spesielt her siden den blir utsatt for mest, lengst. HER

4. O-Mega kroppsolje. Denne er så deilig! Huden sier nam-nam og sluker tl seg oljen som både smører tørr vinter-ammehud men også hjelper f.eks mageskinnet til å trekke seg sammen etter graviditeten. HER

5. Hårmaske fra Sprekenhus. Jeg har alltid et Sprekenhusprodukt i hus. Alltid. De nærer, pleier og roer ned både hud og hår og jeg kan massere den inn i hodebunnen. Jeg bruker den til og med på babyen sitt hår (!). Fødselshåret hans som ikke ser ut til å ville falle av er tynt og sprøtt og det trenger mye næring så han har fått både maske og olje fra Sprekenhus på håret sitt innimellom og det har gått kjempefint. Jeg har flere ganger tidligere brukt håroljen både på solbrent hud og rød sår hud etter voksing f.eks og vet at den både roer ned og pleier. Sprekenhusprodukter HER

6. Jeg sparte det beste til slutt. Møt min nye bestevenn: Prisvinner øyemasken fra GlamGlow. Jeg brukte den senest i dag tidlig før jeg var på God morgen Norge og den sveiper vekk alle tegn til mangel på søvn på bare tre minutter. Den kjøler ned huden, fjerner poser og trøtthetstegn på et blunk og den kommer i søte engangsforpakninger slik at man enkelt kan ta med på reise også. Denne er minst like bra for menn som for kvinner. Forretningsmenn som skal i et viktig møte etter en sen middag kvelden før? Denne får selv den trøtteste til å se lys våken ut. Du finner den HER

Rabattkoden KOMIKERFRUE gir deg 15% rabatt på alt fra Belladot (jenter, løp og kjøp!), Glamglow, Alexander Sprekenhus, Mama Mio og Dr. Lipp frem til 17 januar :)
48 kommentarer

12.01.2015 kl.23:58

Hahaha😂 du er herlig ærlig! Har selv slike kuler, og OMG, de gjør susen! 😀

Nina

13.01.2015 kl.00:12

Haha måtte lese tre ganger før jeg fikk med meg hva du hadde skrevet 😂😂

Jaja det er kanskje ikke så dumt etter et par fødsler! Knipeøvelser i seg selv er jo så kjedelig!

Kamilla Haaland

13.01.2015 kl.00:56

Digger ærligheten din!! ;)

Eva

13.01.2015 kl.02:06

Du er så hærlig.

Er det ofte nattevåk hos deg? Her er det hver eneste natt. Begynner å bli smårar nå.

G

13.01.2015 kl.08:26

Første gangen jeg kjøper noe gjennom link i en blogg, så kudos til deg ;) Har du erfaring med maskene til GlamGlow? Jeg har tidligere brukt den Youthmud Tinglexfoliate treatment, men ser at den Powermud dualcleanse treatment har vunnet en pris. Har du (eller noen andre lesere) prøvd begge og kan anbefale..?

Solveig

13.01.2015 kl.09:02

Har den masken fra glamglow og digger den. Huden min føles og ser mye bedre ut etterpå .

Linn

13.01.2015 kl.09:41

Hehe! jeg måtte glise litt av innlegget ditt. så bra du tar opp trening av bekken bunnen, og på en morsom måte. Glad for at du er et sånt forbilde som setter fokus på noe så viktig som bekkenbunnstrening, mange av oss glemmer! vaginakuler er bestillt!!!

Linn Merethe

13.01.2015 kl.10:22

Ah,jeg burde investert i alle de produktene, etter å ha nærmest fullammet i snart 8 mnd(..and still going strong!) og har nettopp vært gjennom en hard runde omgangssyke i tillegg.

Rødt stremmer

13.01.2015 kl.11:14

NÅ ER JEG IGJENN (igjenn, Igjenn og igjenn) BLITT FORBANNA PÅ HUN DERRRE STATSMINISTEREN VÅR!!!!c HUN GJØR BARE TULL Å KØDD!!! NÅ ER DET PÅ TIDE AT VI TAR ANSVAR I SAMFUNNET!! BLÅBLÅ REGJERING HAR VEL I HOVEDSAK BARE GJORT DRITT!!! Å SI AT FRP ER FOR FOLK FLEST ER SOM Å SI AT USA ER FOR "terroristene" I AFGHANISTAN OG AT ISRAEL IKKE BEDRIVER KRIGSFORBRYTELSER!!! JEG SKJEMMES!!! DE BOMPENGENE DE SKULLE KUTTE, HVORFOR BETALE JEG HVER DAG 200 NORGE KRONER I BOMMER???? JEG PERSONLIG SYNES BOMMER ER GREIT, MEN Å SKRIVE/SI AT DU SKAL KUTTE DET UT FOR Å FÅ STEMMERE FOR SÅ Å DRITE LANGT OPPI HVA DU HAR SAGT ETTERPÅ ER HEEEEEELT UAKSEPTABELT!!!! VI KUNNE IKKE HA FÅTT VÆRRE LEDERE SOM SKAL STTYRE LANDET VÅRT!!!!!!!BTW. HATER HØYRE SENTERPARTIET OG FRP.. ALLE MÅ TA ANSVAR!!!! PÅ TIDE Å SI NOK ER NOK!!!!!!! MVH. EN RØDTSTEMMER SOM ER DRIIIIIT LEI AV LEDERCERAPPET VI HAR HÆR I DET SÅKALDTE DEMOKRATIET!!! (fortsatt bra blogg btw.)

Hege

13.01.2015 kl.11:23

Digger bloggen din, en god motvekt til en annen. Fortsett den jobben du gjør så godt, snerten i innleggene dine får meg til å humre. Du virker så ekte, snill og ærlig. Har stemt på deg i Vixen, mange ganger. DU fortjener å vinne, du gjør i hvert fall min hverdag lysere :)

Rødt stemmer

13.01.2015 kl.12:10

HEGE!!!! hvorfor SKRIVER DE NOE SÅ USAKLIG I KOMMENTARFELTET??? DET ER FOR MEG ETTFETT OG HELT UVESENTLIG OM DU SYNES HUN "VIRKER SLIK", RESPEKT TIL DENNE BLOGGEN! MEN CUT THE CRAP Å SNAKK EKTE POLITIKK VED Å SI DEG ENIG MED MEG!! VI MÅ GÅ SOMMEN MOT DENNE GALSKAPEN PÅ REGJERINGSHUSEN!

Silje

13.01.2015 kl.12:10

Hei! Hjelper den til øynene om man har konstant poser under øynene ?

Rødt stemmer

13.01.2015 kl.12:43

neimen kjære silje da! leser du ike kommentarene lengre oppe i kommentar felten før du skriver sånne USERIØSE, URELEVANTE TULLEINSPILL?!?!?! SJERP DEG VÆRSÅSNILL :D KAN INGEN VÆRE MED Å FORTELLE DENNE TULLE DRIT CRAPPEN AV EN STORTINGSREGJÆRING GJØRE NYTTE FOR SEG???^? LA OSS GÅ SAMMEN I GATENE!! FORSLAG TIL DATO SILJE? (fortsatt hef10 blogg)

Sunniva

13.01.2015 kl.13:48

"Move that bus!!" Hahaha, jeg dauer😂😂

Tusen, tusen takk for en blogg som er et friskt pust i disse tider😊 elsker rett-frem-stilen din, og hvordan du viser virkeligheten slik den faktisk ofte er for oss småbarnsmødre😊 Love❤️It!

Maria

13.01.2015 kl.13:59

Hihi kanskje veldig dumt spørsmål men hvordan bruker man disse kulene i forbindelse med knipeøvelser? Er helt grønn på sånn :)

Ørjan

13.01.2015 kl.14:48

Maria: Du putter dem i munnen også må du passe på at du ikke smiler eller ler i minst en time.

Hilsen Dr. Burøe

13.01.2015 kl.14:55

Så fin blogg du har:) hadde settet pris på om du ville tittet innom min også :) gjerne legg igjen ett spor etter deg, det hadde gjort meg glad;) www.pourfemme.blogg.no

Klem!

13.01.2015 kl.15:01

Hvorfor gjør dere så narr av Caroline og mannen hennes?

Pia

13.01.2015 kl.15:23

Du ser jo superfresh ut!!!!

Pia

susie

13.01.2015 kl.16:09

Anonym; antagelig fordi det er morsomt, og en veldig selvforskyldt situasjon ... Også tenner jo Mr. Fotballfrue på alle plugger hver gang, som antagelig ikke gjør det mindre morsomt å tøyse litt ;) i tillegg er jo Ørjan komiker.. Hence "komikerfrue"... Men vitsene traff kanskje ikke så godt hos akkurat deg? :D kan ikke gjøre alle til lags alltid ;)

Vigdis

13.01.2015 kl.16:31

Anonym: Narr av CBE dr/jurist LKE? Det var sikkert bare "dårlig impulskontroll"! Ha ha ha You go Ørjan og Marna. Ærlig og ekte er best- og humor er gøy! Tommel opp for knallgo blogg Marna og jeg ler så jeg griner av Ørjan's sprell. :-)

Reiseglad Reiseglad

13.01.2015 kl.17:09

Hahahaha! Herlig Ørjan og Marna!! : D

selvskreven

13.01.2015 kl.17:13

sliter med livet etter dette

Gravid

13.01.2015 kl.17:41

Hei Marna

Jeg har et spørsmål hvordan løser du det at du blogger og jobber samtidig som du har fødselspermisjon. Det ser ut til at både du og Ørjan jobber så derfor regner jeg med at du har mammapermisjon i en eller annen form. Jeg sjekket med NAV for egen del og man har ikke lov å tjene noe som helst dersom man er i permisjon. Siden du er bloggen din og har inntekter fra annonser og annet lurer jeg på om du har graderte foreldrepenger. Jeg regner jo med at du som er så flink og ærlig har informert/snakket med NAV om dette og kanskje fått noen gode svar du kan dele med oss andre.

Er gravid og i lignende situasjon selv og man kan jo faktisk få fengsel for å gjøre feil så hadde vært kult om du laget et innlegg.

Har stemt på deg til blogawards!

Thea

13.01.2015 kl.18:16

Du bürde virkelig prøve ut tinytea tetox når du er ferdig med ammingen! Den har hvertfall funker kjempe bra på meg, moren min og mange av hennes venninner:) man kan kjøpe det på www.teatoxnorge.no

C

13.01.2015 kl.18:34

Gravid: det der kan vel ikke helt stemme?! Hvis du tar gradert mamma permisjon, altså kun en viss prosent men strekker det utover en lengre periode, så skal man fint kunne jobbe i lønnet arbeid i tillegg.

Rødt stemmer: hva erre du har fått i ræ i dag a??? Les teksten og skru av cap locks

Gravid

13.01.2015 kl.20:10

C: jeg har ikke kommet med påstander, lær deg å lese :-)

Jeg vet ikke hvordan Marna ordner permisjonen, jeg spør. Grunnen til at dette er interessant er at dersom man har full mammapermisjon kan man overhodet ikke jobbe og har man gradert mammapermisjon har man en inntektsgrense man ikke kan overskride som samsvarer med prosenten man har mammapermisjon i.

Jeg antar at Marna har varierende inntekter noe jeg også har derfor spør jeg hvordan hun løser det. NAV kan nemlig politianmelde og man risikerer fengsel om man overgår inntektsgrensen dersom man har gradert mammapermisjon. Dette er derfor ikke bare lett og jeg spør åpent hvordan løser du dette med varierende annonseinntekter etc.

Jeg vil tro dette er et hett tema blant mange mammabloggere og jeg vil gjerne vite hvordan det løses i praksis.

C

13.01.2015 kl.20:29

Gravid: var ikke krast ment mot deg.. "Det der kan vel ikke stemme"- kommentaren var rettet mot nav-beskjeden. Merk. Derfor jeg jeg skrev videre om gradert.

For min egen del, så bruker jeg litt tid hver mnd på å fin-regne på de ulike inntektene potensielle avtaler kan gi, for så å velge det som er mest aktuelt både økonomisk og som interessefelt/jobb relatert. Faren for å evt skulle overskride har vært stressende til tider, men med litt bedre planlegging i svangerskapet neste gang, velger jeg absolutt denne formen for permisjon igjen :)

Lykke til med bebis, permisjon og jobb :)

B

13.01.2015 kl.20:33

Hei! hvorfor kan man ikke følge bloggen din på bloglovin?:)

Emma

13.01.2015 kl.20:54

Sjef! Den der omega olja er dødsdigg! Bruker den nå under graviditeten! Lukter himmmmelen.

Gravid

13.01.2015 kl.20:57

C: sorry. Er det lov å skylde på hormoner? Jeg er kjempestresset fordi jeg har tjent mer enn vanlig de siste mnd og så regner NAV en gjennomsnittsinntekt siste tre år som næringsdrivende. Ergo kan jeg bli sittende uten foreldrepenger og jeg har bolig som svarer til inntekten jeg har nå. Synes også det er litt surt å ikke få noe liksom. Betaler tross alt skatt. Det ordner seg sikkert :-) NAV sier noe nytt hver gang så det jeg vet har jeg lest meg til.

Idaile

13.01.2015 kl.21:10

Du er så utrolig bra ut Marna! Har liksom aldri fått kommentert bloggen din men må si jeg blir så glad hver gang jeg går inn på bloggen din! Du er sånn et herlig vesen som ikke tar deg selv så høytidlig, og det digger jeg! Følger deg og mannen på instagram, det er så bra;-) stå på, du er helt rå!!👊👊

C

13.01.2015 kl.21:12

Gravid: du snakker til en med-søster her som har graviditet og hormonene det medfører friskt i minnet, så ja! Hormoner er grunn nok! :) som selvstendig næringsdrivende faller man dessverre mellom 2 stoler i NAV systemet. Prøv å få en ny saksbehandler. Evt ring et annet NAV kontor enn det du tilhører. Forhåpentlig møter du på en person med kunnskap som kan gi deg de svarene du trenger.. Vet at en del med enkeltmannsforetak rett og slett har måttet legge av x-antall kroner til "permisjonspenger" i løpet av svangerskapet for å sikre seg økonomisk. Jeg sluttet i jobben min og startet opp på egenhånd like før jeg ble gravid, så jeg fikk "kvota" basert på litt andre forutsetninger enn deg.

Håper du finner svar, og at du kan senke skuldrene og nyte tiden du har foran deg :)

Gravid

13.01.2015 kl.21:32

C: takk :-) Jeg var student som hadde enkeltpersonforetak på deltid siste tre årene og se ble det masse rot når de skulle beregne permisjonen. Takk for tipset om å bytte saksbehandler. Jeg klarer meg økonomisk, men er redd for å gå over inntektsgrensene etter å ga snakket med en skikkelig hurpe som truet med politianmeldelse om jeg oppga feil. Jeg vet at i ammetåka er det ikke sikkert jeg har full kontroll om det kommer ekstra penger inn.

Godt det er noen som forstår dette, mine venninner er ansatte og har permisjon + garantilønn.

Maiken

13.01.2015 kl.22:15

Hei! Jeg er verken gravid eller småbarnsmamma, men jeg må virkelig si at jeg elsker denne bloggen her. Du skriver så morsomt og fargerikt, i tillegg er du helt ærlig og veldig rett fram. Du og Ørjan utgjør et radarpar, og gir meg glede og latter i hverdagen. Fortsett å være deg selv, det funker 100%

og tilslutt jeg må innrømme at jeg ble rørt til tårer av episoden da Dexter ble født. Du er bare helt skjønn.

Komikerfrue

13.01.2015 kl.23:00

B: fordi jeg er teknisk udugelig..

Komikerfrue

13.01.2015 kl.23:12

Rødt stremmer: Haha Rødt stemmer, nå må du være så snill å slutte å skrive politiske ting her ellers må jeg desverre fjerne deg fra kommentarfeltet ok? Jeg orker ikke lese det du skriver engang for capslocken din får det til å høres ut som skriking i hodet mitt.

Komikerfrue

13.01.2015 kl.23:15

G: Jeg har bare prøvd øyemasken enda men nå solgte du inn de to der for meg.

Komikerfrue

13.01.2015 kl.23:26

Eva: Jepp, vi er oppe og ammer ca klokka 02, 04, 05, 06: -våken, ny bleie, amme, sutre, amme, sutre til klokka 07, da sovner han igjen. Men da skal skolegutten stå opp så jeg kan likegodt stå opp klokka 06, men da er jeg så j... trøtt. #følermeddeg

Josefine

14.01.2015 kl.00:33

My god! Födde litt etter deg og har og eksem på ringfingret - vad skeeeer? Haha!

Kram

Vigdis

14.01.2015 kl.01:09

Rødt stemmer: Hva i alle dager har du inntatt? Skrike og vræle som hun gale damen på bussen. (YouTube) Rolig, rolig... Ha ha ha

Komikerfrue

14.01.2015 kl.09:07

Josefine: haha kanskje vi lider av det samme, si fra om du finner en mirakelkur ;)

14.01.2015 kl.09:51

Takk for supre tips og rabatt, øyemasken skal testes ut av sliten mamma i tidsklemme :)

karoline

14.01.2015 kl.21:16

Hei!

Jeg lurer på hvordan slike vaginakuler skal brukes? Hehe. Veldig bra blogg!

Klem

Julie Marie

15.01.2015 kl.00:30

Helt seriøst, jeg må slutte å lese bloggen. Jeg er så utrolig lett påvirkelig. Jeg sitter her hjemme, blir helt hysterisk og bare "OMG! Jeg begynner å bli gammel! Jeg må kjøpe anti-rynkekrem og trene kjeden. Jeg må ta en helomvending NÅ, før jeg våkner opp og ser ut som et rynkete LIK!!!".

Jeg er 19 år. *sukk* #ungogdum

Komikerfrue

15.01.2015 kl.01:16

Julie Marie: Lol :)

Malin

15.01.2015 kl.06:15

Hei Marna:-) Må bere sei at ej elska bloggen din, og følge dej kvar dag! Du er så ærlig og hærlig på alle måta❤️ Angående vaginakuler... For oss som verken he unga eller e gravid, e det greit å bruke for oss også?:p

He stemt på dej på vixen mange gonga!!! Håpe du vinn😉👍

Klem frå sunnmøre

Komikerfrue

16.01.2015 kl.11:32

Malin: Bekkenbunnstrening er viktig for alle kvinner uansett fødsel eller ikke så dette er ikke et produkt ment kun for etter fødsel, men til alle (kvinner) ;)

Skriv en ny kommentar

hits