Premierefest kjole

I dag stod jeg opp, vasket håret og bestemte meg for å bare gjøre noe helt annet enn å vente på den forbaskede fødselen. Siden det er fullt mulig at jeg blir gående helt til lørdag (da skjer det uansett for da får jeg ikke lov til å gå lenger) så kan jeg til min store overraskelse se frem til å få meg meg premierefesten til Bloggerne 2 som er på torsdag, og da må jeg jo jammen ha noe å ha på meg, jeg som trodde jeg var ferdig med å shoppe gravideklær!

Så da dro jeg og en venninne i dag for å se etter antrekk å ha på meg og den enorme magen min. Jeg stakk innom Diin i Kirkeveien og sa; -Unnskyld, har dere telt? 

Kjolen jeg har på meg på bildet finner du HER.

Det er så mye fint på Diin, det var her jeg fant brudekjolen min også. 

Jeg likte veldig godt denne her jeg da, og skredderen til butikken sa han kunne tilpasse den for meg på torsdag morgen og ha den klar til premieren slik at jeg ikke kjøper kjole -og føder rett etterpå haha, det ville vel vært typisk ikke sant?

Alternativet til galant kjole er å kjøre svart kortere kjole med heller noe lekkert tilbehør som kule støvletter, en tøff jakke og noen fine smykker, hva syns du? Jeg føler meg jo veldig stor nå og har ikke så behov for å vise frem kurver og overarmer. -Magen min synes jo uansett, det er det ikke noe å gjøre med huh.. 

(annonselenke) Det er så deilig med høstfarger igjen! Jeg byttet neglelakk i dag, den gråbrune er klassikeren Muddy Waters fra Linda Johansens "Nail Candy" som du finner HER Det er bare råbra lakker, denne dekker faktisk med bare ett strøk, og har drømmekonsistens men jeg legger alltid to strøk likevel for å få lenger holdbarhet og avslutter med beskyttende Top Coat fra samme merke HER  -Den lyse er nr 101 fra Make Up Store. 

Jeg hentet småtten tidlig fra skolefritidsordningen for å ha litt kvalitetstid med han, vi rakk akkurat å spise middag sammen da før jeg forsvant i sofaen. Det var den dagen!

 

38 kommentarer

Marianne

21.10.2014 kl.19:06

Den kjolen var kjempe fin, jeg syns du skal gå for den :)

Marennetland

21.10.2014 kl.19:13

Utrolig fin kjole, den syns jeg du skal ha på deg! Alt kler en smykke!<3

Katrina

21.10.2014 kl.19:21

Hei!

Jeg har ikke lest så mye på bloggen din tidligere, men liker veldig mye av det du skriver :-)

Du ser kjempeflott ut! Den kjolen var veldig fin :)

Gina

21.10.2014 kl.19:32

Den kjolen var utrolig fin, ser for meg at den kler den fine gravidmagen din utrolig bra :) Lykke til med fødsel og tiden etterpå!

Gunn

21.10.2014 kl.19:39

Kjolen var kjempefin, men jeg tror ikke du får gå på festen ;)

Lindah

21.10.2014 kl.19:48

Den klänningen var väldigt fin!

21.10.2014 kl.19:49

Du ser nydelig ut uansett :) gå for den kjolen,vær stolt over kroppen din for du er veldig heldig som får se så vakker ut selv im du går overtid med graviditeten

Eline

21.10.2014 kl.19:51

Jeg likte den kjolen kjempe godt,elsker lange kjoler ! 😊 Jeg hadde tatt den😊 Lykke Lykke til med alt fremover,følger deg spent hver dag og på alle oppdateringen dine. Tvi tvi!

TonjeS

21.10.2014 kl.19:52

God aften:)

I går tok jeg endelig mot til meg å bestilte time i salongen din for å få meg nye negler. Mailet litt med deg tidliger angående min allergi for acrylnegler, så nå har jeg bestilt time for Gelenegler. Allergien min er voldsom nå og har bare blitt verre med årene, den siste runden med acryl for ca 6 mnd siden gjorde faktisk så noen av mine egen negler "slapp" fra huden min som igjen gjorde at jeg mistet deler av negler på flere av fingrere mine. Andre steder sprakk bare huden min rundt neglefestene. Derfor har jeg vært mildt sagt litt ambivalent mtp nye negler. Men, nå er mine vokst ut og smerten er glemt og da prøver jeg med Gele. Tror du jeg tåler det? Gruer/Gleder meg, har fått time 13/11 kl. 13.30.

Ellers vil jeg bare takke for en artig og kul blogg, jeg ler meg i hjel noen ganger av du og "gubben" din. HaHa,

Lykke til med fødselen - håper for din del at der skjer snart. mvh TonjeS

rikke

21.10.2014 kl.19:54

Så flott mage du har:D Er selv 32 uker på vei og syntes den hvite toppen du har på deg hva så herlig, hvor har du kjøpt den?:)

Klem rikke

Kaia

21.10.2014 kl.20:13

Nyyyydelig kjole du holder opp der. I'd say go for it! :) Den kan sikkert tilpasses så du kan bruke den igjen etter fødsel en gang også? :)

frida

21.10.2014 kl.20:16

Det er helt latterlig hvor fresh og fin du ser ut, høygravid som du er og greier! Hver gang jeg er innom bloggen er det eneste jeg klarer å tenke på hvor utrolig vakker du er, haha! Følte det var på tide å faktisk si det også :)

Andrea

21.10.2014 kl.21:08

Så utrolig FIN du er som høygravid, du er jo fin uansett, men akkurat nå, gløder du virkelig, blir skikkelig misunnelig faktisk her jeg sitter og jeg er ikke engang gravid, så det må du ta til deg, du er veldig, veldig, veldig fin.. :) Og jeg synes du skal gå for lang kjole, istedet for kort, fordi du er nettopp høygravid, jeg mener ikke at gravide ikke engang ikke kan gå med korte kjoler, men det kler liksom en gravid å gå med litt lengre kjole, du ser brått mye mer voksen ut også kan du bruke kjolen etter fødsel også og det er vel perfekt? Og så slipper du å se ut som en skikkelig rosablogger, nok av dem, nå ser ikke jeg deg på en rosablogger, men i kort kjole og som høygravid, kan du fort bli nettopp det, så derfor lang kjole, men du kler pokker meg alt da, så skal ikke se bortifra du ser pokker så bra ut i kort kjole også, ah kommer ikke bortifra hvor fin du er jeg, ha en ellers fin, fin tirsdagskveld.. :)

21.10.2014 kl.21:11

Gå for den lange kjolen. Rålekker. Gleder meg til bloggerne begynner. Da er det endelig noe bra som kjem på tv. Digger deg Marna. For en kjekk liten herremann du hadde ved siden av deg i sofaen.

Monica//

21.10.2014 kl.21:20

Sånn på tampen av svangerskapet så må jeg bare si at du skal lukke ørene for alle disse tullete rådene du får for å sette igang fødsel. Lillegutt kommer når han er klar (eller når fødselslegen og jordmoren er det:p ).

Ikke drikk rødvin, det er ikke det han har lyst på.. Og ikke spis deg mett på hvitløk, heller for det angrer man på når man puster og peser underveis:/ Å gå i trapper er også unødvendig, det blir man bare sliten av. Sex nytes ved behov;)!! Og å spise masse kanel er ikke lurt det heller, fant jeg ut. Dokumentasjon av at jeg fråtset i vaniljeyoghurt med ananas, eple- og jordbærbiter toppet med nok kanel endte i sinna-tlf fra mamma om at det absolutt ikke var bra! Google var visst enig i det og jeg endte med verdens dårligste samvittighet:( Huff, alle de teite rådene man får når man er på bristepunktet av utålmodighet:|.

Neinei, kos deg og prøv å lukke ørene for mas..bare smil og si at du synes det er så kooos å gå gravid og så kort tid igjen, hehe!

Forresten så hadde jeg time til å sette på vippeextentions den dagen fødselen startet..hadde planer om å fylle på så jeg skulle være litt ekstra fresh, men det utgikk visst! Hadde vært typisk om din fødsel også startet på en torsdag når planene var noe helt annet:) nydelig kjole btw! og enda finere babymage<3 klem

21.10.2014 kl.21:26

L♡VE YOU MARNA. Du skriver så utrolig bra.

Fødselen skjer når den skjer. Du er så utrolig vakker

Malin Kulseth Støa

21.10.2014 kl.21:55

Den kjolen var utolig fin! :-)

linn

21.10.2014 kl.22:03

hei!

kunne du vært så snill og lagt ut linken til den lyse negle lakken? finner den ikke ser du:) hadde satt pris på svar:)

Komikerfrue

21.10.2014 kl.22:32

linn: Jeg har desverre ikke link til den, jeg har kjøpt den på Make up store :) M

Komikerfrue

21.10.2014 kl.22:36

rikke: Den er fra Mamalicious, men jeg tror den er utsolgt så jeg la ikke ut link..

Komikerfrue

21.10.2014 kl.22:38

TonjeS: Jeg skal sjekke med jentene hva du har bestilt, men er det biogele så har vi andre allergikere som med hell kan bruke det og alternativet er Shellac, som også fungerer fint, som regel. Men du må nesten bare prøve deg litt frem desverre. Lykke til :)

MAHA

21.10.2014 kl.23:15

Kjempe lekker kjole! Gikk over tida selv,hele 10 dager..Bebbisen kom av seg selv tilslutt :-)

Prøv å ta et bad og deretter "koskos" med engang nesten!Fikk rier en time etter på begge gangene, (fikk rier 3 dager over også,men de stoppa), den andre og siste ble fødsel! :D 1 mnd er ho i dag.

Ellers lykke til! <3 Og du vil se smashing ut i kjolen over, så ta den! KLEM !<3

Maria

22.10.2014 kl.00:20

Håper du føder snart gleder meg til å se bebi<3

Johanna

22.10.2014 kl.09:23

Kjolen var kjempefin! :) Forresten, så tipper jeg du føder på torsdag ;)

Karre om nätdejting

22.10.2014 kl.09:52

Såååå himla glad att jag hittat din blogg!! :)

Vilde

22.10.2014 kl.11:46

Lykke til med fødsel! Tror ikke du rekker festen for du føder nok i dag:) Og jeg er synsk!!!

Marte

22.10.2014 kl.13:07

Kanskje ikke dumt å terge den gravide dama på overtid?. men husk på ord delings feil :D Selv om Premiere kjole ikke blir like morsom å illustrere som Under bukse.. LYKKE TIL - du er sterk, og den fødselen kommer du til å klare lett - for du er rå! :-)

22.10.2014 kl.13:50

HippHipp... Jeg har sakt onsdag heletiden, og jeg tipper du ligger på føden nå :D

Karoline

22.10.2014 kl.14:22

Hei! Jeg er ei 15 år gammel jente som har fått oppgave i å intervjue en blogger, ettersom vi selv holder på med blogging på skolen. Jeg lurte på om jeg kunne stille deg noen få spørsmål til dette skoleproskjektet? Jeg setter utrolig stor pris på det.

Hvis ja, her er spørsmålene du kan svare på:

Hva handler bloggen din om?

Hvordan og når fant du ut at du ville begynne å blogge?

Hva inspirerer deg til å fortsette å blogge?

Hvordan kan en nybegynner blogger få flere lesere?

Tok det lang tid for deg da du begynte å blogge å bli så populær som du er nå?

Hvis du skulle bli sendt til en øde øy men kun kunne ta med 3 ting, hva ville du da tatt med?

Ville du hatt en katt så stor som en elefant eller elefant så liten som en katt?

Hvis du har svart på spørsmålene kan du se intervjuet på www.bloggere.harestadskole.no/kargje

Lisa Maria

22.10.2014 kl.14:23

Du er nydelig Marna!!! Masse lykke til med fødsel, det går nok kjempe fint så godt forberedt som du er :-) Jeg gikk 10 dager på overtid med mitt første barn, så jeg føler med deg ;-) Neglelakken fra Linda Johansen er rålekker, hadde akkurat kjøpt samme farge som deg :-)

Mia

22.10.2014 kl.15:28

Hei! Skal kjøpe kjole til ball snart og lurer derfor på hva prisene på diin kjolene ligger på? F.eks den du så på? :)

Mari S.

22.10.2014 kl.17:31

Åå, for en nydelig kjole! Altså, jeg synes du bør gå for en lang kjole når du først har sjansen, de kommer ikke så altfor altfor ofte, og det skal i hvert fall ikke mangle på at du ikke ser bra ut! En av de peneste, veldig høygravide damene jeg har sett, så føl deg lekker: for det er du:)

Ha en kjempefin uke, og lykke til med den lille<3

Guro Eriksen

22.10.2014 kl.17:59

Så fin kjole du valgte deg ut! :)

Komikerfrue

22.10.2014 kl.18:08

Komikerfrue: Jeg fant den i en annen nettbutikk, du finner link i dagens innlegg :)

Thea

24.10.2014 kl.09:33

Så nydelig kjolen fra Diin er! Hva er prisen på denne?

magconboyss.blogg.no

25.10.2014 kl.12:39

hei! les bloggen min for daglige bilder og videor om macgon guttene! www.macgconboyss.blogg.no

Silje

26.10.2014 kl.11:13

Du er så sinnsykt pen, at jeg får helt vondt inn i meg ♥

28.10.2014 kl.21:46

hva kostet kjolen fra diin? har sååå lyst på lik til russeballet!

Skriv en ny kommentar

hits