Kontaktinfo

Det er mange som har slitt med å finne mailadressen min i det siste så jeg lager er lite blogginnlegg her så jeg har noe å linke opp mot under fanen "Kontaktinfo"

Mailadressen min er Komikerfrue@gmail.com der man kan kontakte meg ang samarbeid og reklame. Jeg forsøker så godt jeg kan å svare alle henvendelser :)

 

-Marna-
4 kommentarer

www.feelgoodbyemma.com

12.10.2014 kl.12:30

Hei Marna. Ville blitt veldig glad hvis du hadde hjulpet meg og delt dette på bloggen eller facebook. http://feelgoodbyemma.com/2014/10/12/min-egen-rosa-sloyfe-kampanje-%E2%99%A5/

Birgitte Arntzen

19.10.2014 kl.23:07

Har du fått inn spraytan igjen nå?

M

25.10.2014 kl.14:35

Si til mannen din at det er sånn en ekte mann skal barbere seg (Altså ikke barbere seg) :) Mvh Skjeggtussen

mika

26.01.2015 kl.16:36

Hei

Vi leste her før jul att en familie på Finnøy som søkte etter besteforeldre på finn.no fordi de hadde lite familie rundt seg.

Vi syns dette hørtes ille ut og har på dugnad satt opp en side www.bestemor.no som kan gjøre det lettere både for besteforeldre som søker barnebarn og familier som søker besteforeldre etcetc.

Dette er nonprofit og vi håper å få dette formidlet til folket slik att vi kan bidra positivt til att det blir mindre ensomhet, det er skremmende mange som sitter alene. Folk flytter i dag mere enn før og familiene blir spredd i større grad.

Håper virkelig att du :-) kan skrive noen ord om dette slik att det blir formidlet til folket, for som nevnt så er dette satt opp på dugnad og vi har ikke midler til noe markedsføring, dette er ment som ett verktøy for å gjøre livet bedre for mange..

--

Ha en fantastisk dag !

Vennlig hilsen oss i bestemor.no

Skriv en ny kommentar

hits