Min favoritt mascara

/Reklame/

Den lange sommerferien med mye sol og bad og håndklær i ansiktet, kombinert med at jeg gikk glipp av etterfylltimen min og gikk for lenge rett og slett, var tøff for de naturlige vippene mine. Når extentions får vokse så langt ut så blir det for tungt for naturhåret og sliter på sidehåret så jeg fjernet derfor alt med limfjerner for å la de hvile litt. En måned med vippeserum (Xlash HER) fikk fart på veksten og ganske snart kunne jeg nyte bruken av mascara igjen. Jeg har ny time til vipper snart, men det er fordi jeg skal føde og da vil jeg ha noe vannfast på, selv om det sikkert er det siste jeg tenker på der og da. Etter det skal jeg ta de av i barsleperioden og bare bruke mascara.

Den nye Simply Volume Mascara fra Nilens jord kom på markedet i våres, men jeg har ikke fått testet den før nå siden jeg har hatt extentions på, men den er kjempegod! Den buede børsten passer perfekt til øyet, børsten sepalerer og gir fra seg rikelig med akkurat passe kremet marcara som gir masse volum, løfter vippene og drysser ikke. Ett strøk er nok til en solid dagmakeup, og to strøk går hekt fint, uten å klumpe, til en mer dramatisk look. På bildet under har jeg tatt ètt strøk, på ètt øye.

Simply Volume Mascara finner du HER

 

10 kommentarer

08.09.2014 kl.15:52

Den så ikke SÅ god ut da :P

Prøve forever living sin volum mascara - den gir volum den... Kjøpe av en vennine ! Ellevil god

Iselin Gjørsvik

08.09.2014 kl.16:03

Eg bare elska det merke der! Heilt fantastisk! Bruka ikkje anna no :)

08.09.2014 kl.16:44

Hvem forhandler mascaraen?

Linda

08.09.2014 kl.17:43

Jeg leste om den ene mascaren til Nilens jord og fant den på nettsiden din. Når en, som meg, lever alene på førskolelærerlønn er det ikke mye rom for luksus, men etter 2 års sykdom synes jeg det var lov :)

Første møte med nettsiden var veldig godt! Ryddig layout, god informasjon om produktene og enkel bestilling. Da den kom måtte jeg prøve den med en gang og jeg angret ikke på å ha kjøpt den. Jeg "våkner" med en gang jeg får den på vippene og kjenner meg faktisk litt fin :)

Forrige uke hadde jeg en dag hvor alt buttet imot. Barna på jobb utagerte, personalet kjente på kaos og jeg personlig kjente meg som om jeg var dratt gjennom do tre ganger. Likevel måtte jeg innom et kjøpesenter og jeg gruet meg for å møte kjente. Rett etter å ha kommet inn døren på senteret så jeg meg selv tilfeldig i et speil og for et møte! Jeg så jo helt grei ut! Våken, uthvilt og oppkvikket! Jeg takket mascaraen (og solen i Spania) for dette og kunne smile meg gjennom resten av innkjøpene :) Enda bedre? Da jeg kom hjem hadde jeg fått enda en pakke fra nettbutikken din med produkter, og gleden var fullkommen!

Takk også for ærlig og oppriktig blogg- jeg digger det!

stine

08.09.2014 kl.17:55

Oi så flotte vipper!! Ønsker video av hvordan du tar på mascaraen<3

Camilla

08.09.2014 kl.21:27

Jeg må bare spørre, er det mannen din i YES-reklamen? :) Vis ikke så må jeg bare si at de ligner veldig mye!

Komikerfrue

08.09.2014 kl.22:18

Camilla: Yes.

Bettan

09.09.2014 kl.21:40

Ser du har bare maskara i ytterkanten nede. Er dette et triks? Jeg bruker bare oppe,men viss det kan hjelpe meg å se mer våken ut får jeg bare slenge på litt nede også ;)

Komikerfrue

11.09.2014 kl.09:25

Bettan: Ja, jeg liker ikke å bruke mascara under øynene, det får meg til å se skitten ut for vippene mine er for lange der. Og ja, jeg syns også at jeg ser mer våken jut med bare mascara på oversiden :)

Linda

14.09.2014 kl.19:34

Hei! Kan man bruke xlash når man er gravid?? :-)

Skriv en ny kommentar

hits