Valentine at The Thief

God morgen!

Jeg har tilbringt natta på The Thief, oh lord for en herlig luxus.

Men sant skal sies at bare det å få en kveld uten barn, med tid til å ta et bad, sminke seg og bruke god tid på seg selv og hverandre uten en som står og napper deg i genseren fordi han mangler en legokloss eller lurer på hva ordet "betraktning" betyr..

Jeg elsker å være mor, men Gud det er digg med en liten pause nå og da.Vi blir som barn vøtt.. Haha.

Det er derfor jeg og Ørjan er gift for evig og alltid, fordi vi tillater hverandre å leve, å tulle og tøyse uten å gjøre hverandre flau eller forlegen.

Jeg kan leke deilig og han kan kjøre helikopter med tissen sin og gi meg latterkrampe.Hjortemedaljong på The Edge. N-A-MTakk for en fin Valentine Ørjan ❤️

6 kommentarer

ninasol

15.02.2014 kl.11:29

Haha, så heldig du er! :D Begynte å lese bloggen din etter å ha sett deg på Bloggerne, og jeg digger den! Herlig at du er så ærlig og normal.. hehe ;) Fortsatt god helg!

EventyrElin

15.02.2014 kl.11:56

Hahaha, herlig innlegg. Vet du hva? Jeg hadde dømt bloggen din (deg?) nord og ned og hadde aldri tatt meg bryet med å komme inn hit på besøk. Til jeg tilfeldigvis klikket meg innom tv-programmet du deltar i på Bliss for tiden, hvor jeg fikk inntrykk av deg som en voksen dame med litt mer å by på enn bare et pent utseende (for du ser jo strålende ut!). Så lette jeg deg opp på nett, og har nå sett litt på noen av innleggene dine. Derfor føler jeg at det er på sin plass å si unnskyld for forhåndsdømminga, og berømme den fine bloggen din. Måtte le høyt av den helikoptertiss-kommentaren, å si at jeg kjenner noen igjen er å oute mannen mer enn han ønsker i bloggverden, men hey.. :) Ser ut til at dere hadde en fantastisk kveld, håper helga fortsetter å stråle!

Hannah

15.02.2014 kl.13:04

Så fin du er:) Dette fortjener du!

Marna Haugen

15.02.2014 kl.17:06

Det var veldig fint sagt av deg, tusen takk :)

maja

15.02.2014 kl.20:16

Herregud så vakker du er Marna! Og jeg må bare si du er et utrolig forbilde. Du er sterk og modig! Og liker harmonien i den lille kjernefamilien din! Liker å se andre som setter familien først?.stå på videre! Jeg skal hvert fall følge deg fast heretter!
?Hilsen tobarnsmor

aline

16.02.2014 kl.12:55

Ser helt herlig ut og sikkert velfortjent;)

www.bryllupstid.no

Skriv en ny kommentar

hits