Fredag!

Nå er jeg litt på pluss igjen :)

Jeg satt oppe til klokka to i natt og pakket varer til nettbutikken, det er kjempetypisk at adresse-etikettskriveren henger seg opp når det minst passer men med en penn så kommer man også langt. Det tok bare lang tid, men herregud så morsomt å se at folk liker nettbutikken min og faktisk handler der..!

Jeg har kun produkter jeg står 100% inne for og anbefaler og er en av de enda få som har fantastiske Nilens Jord i sortimentet.

Det er ren mineralmakeup, og da mener jeg ren.

Og ikke minst BRA.

Nå begynner siste dagen før helgen, og jeg gleder meg til litt "fri", om det er noe som kan kalles det da.. #workoholic6 kommentarer

Veronica

24.01.2014 kl.10:28

Må ærlig si at jeg ikke har vært inne på den før, men du sier ren make-up, vil det si at det er da bedre for de med sart hud? Jeg opplever mange ganger at sminken tørker ut huden min mer enn vanlig, og den holder aldri ut mer enn maks et par timer. Har du noe for huden som holder huden fuktig eller likegyldig som gir en matt farge i kinnene og samtidig holder litt? Nå bruker jeg jo kun billigprodukter men det er fordi jeg ikke bruker penger på noe som forsvinner like fort likevel, har prøvd på en del i butikker og har aldri blitt fornøyd men så er jeg ikke ekspert på make-up. Jeg har en hud som lett blir rødlig samtidig som huden er veldig lys så det jeg kunne trenge da er noe som gir meg litt farge uten at rødtonene skinner igjennom og tørker ut huden. Jeg slengte inn spørsmålet jeg og aner ikke om du kan såppas mye men da har jeg spurt ihvertfall! :-)

JunePune

24.01.2014 kl.12:50

Får ikke linken til nettbutikken din til å funke :/

Stine Marie

24.01.2014 kl.13:42

Om du fortsatt ikke har fått linken til nettbutikken å funke :)
http://www.makeupyourmind.no

Kajsa Josephine

24.01.2014 kl.13:57

For en fin blogg du har Marna, liker din humoristiske skrivestil :)

JunePune

24.01.2014 kl.18:28

takk! :)

Marna Haugen

26.01.2014 kl.17:48

Danskene er helt rå biologer så denne makeupserien er så ren som du kan få det. Noe er 100% rent, noe 85% som er langt innenfor grensen for hva man krever for å kalle noe mineralmakeup. Fritt for parabener og parfyme så sjansen for å reagere er så minimal som mulig. Men noen reagerer likevel allergisk mot noen mineraler så man må alltid prøve. Jeg skulle ønske du kunne komme innom salongen og fått lagt litt makeup, da finner en de rette produktene til deg. Min hud er feit som juling og likevel har jeg her både en flytende foundation og en pudderfou station som sitter, og jeg har vært i bransjen i mange år og kan litt om det meste. Nilens jord er en RIMELIG serie sammenlignet med konkurrentene for produsenten vil at kundene skal kunne gå lykkelig med minst tre produkter i posen i stedet for å flå seg blakk på ett. Men med andre ord så burde du prøve :)

Skriv en ny kommentar

hits